Йому назавжди буде 34: у лікарні від отриманих поранень помер військовий із Київщини Олександр Борисюк. Фото

У столичній лікарні від отриманих на фронті поранень помер військовий із Київської області Олександр Борисюк. Життя захисника України обірвалось 2 серпня.

Відео дня

Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook повідомив голова Згурівської громади Василь Цвик. Вічна пам’ять і слава Герою!

“Ще одна сумна звістка надійшла до Згурівської громади: 2 серпня, у столичній лікарні перестало битися серце мужнього захисника України Олександра Борисюка, 1989 року народження”, – йдеться в повідомленні.

Йому назавжди буде 34: у лікарні від отриманих поранень помер військовий із Київщини Олександр Борисюк. Фото

Захисник України отримав тяжкі поранення під час виконання військового обов’язку, в бою за Україну, поблизу населеного пункту Карлівка Покровського району Донецької області.

“Це був відданий син України. Воїн, котрий захищав нас усіх. Боєць, що віддав життя за свою Батьківщину. Щирі співчуття рідним і близьким воїна. Про дату та час прощання з Героєм буде повідомлено додатково”, – додав Цвик.

Як повідомляв OBOZ.UA, на фронті під час виконання бойового завдання загинув військовий із Київської області Анатолій Григораш. Життя захисника України обірвалось 1 серпня.



Джерело: obozrevatel.com