Порятунок телефону став пасткою: жінка на 7 годин застрягла догори дриґом у ущелині

Джерело: unian.ua

23-річна Матильда Кемпбелл застрягла догори ногами в глибокій ущелині в долині Хантер в Австралії на кілька годин після того, як впала, намагаючись дістати свій телефон, і зрештою послизнувшись.

Її друзі спочатку намагалися витягнути її з ями, але їм довелося йти пішки, щоб знайти сигнал стільникового зв’язку, щоб зателефонувати в службу порятунку і попросити про допомогу, пише The Independent.

Рятувальники прибули на місце протягом години після події. Незабаром після цього для допомоги в рятувальній операції було викликано поліцію і медиків. Парамедикам швидкої допомоги Нового Південного Уельсу (NSW) довелося розсунути валуни за допомогою спеціальної лебідки, щоб дістатися до жінки, але зіткнулися з непростим завданням – витягти її з небезпечного становища, пише ЗМІ.

Спеціаліст швидкої допомоги NSW Пітер Воттс заявив, що за свою десятирічну кар’єру він ніколи не стикався з такою роботою. Щоб дістатися до жінки, рятувальникам довелося прибрати кілька важких валунів вагою від 80 до 500 кг і спорудити каркас із твердих порід дерева, щоб забезпечити стійкість під час роботи рятувальників. Згодом, як повідомляється, постраждала все ж опинилася в полі доступу для подальшого порятунку.

У матеріалі йдеться про те, що Кемпбелл було звільнено за сім годин після падіння, унаслідок якого вона отримала лише незначні подряпини та забої. Однак наголошується, що телефон врятувати їй все ж не вдалося.

Інші сумні та цікаві новини про туризм

Раніше УНІАН повідомляв, що в Індонезії риба-меч пронизала в груди відому серфінгістку.

“Навіть незважаючи на сміливі зусилля її партнера, персоналу місцевого курорту і лікарів, Джулію не вдалося врятувати”, – повідомив один із засновників туристичного агентства AWAVE Travel.

Крім того, ми розповідали про неймовірну історію кохання в круїзі. Лайнер несподівано “застряг” у Північній Ірландії, тож деякі пасажири вирішили не гаяти часу.