Вбивство на АЗС у Києві — підозрюваному обрано запобіжний захід

Запобіжний захід підозрюваному у вбивстві

За клопотанням прокурорів Святошинської окружної прокуратури Києва 41-річному підозрюваному в умисному вбивстві пенсіонера на автозаправній станції, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 16 листопада 2024 року.

У прокуратурі зазначили, що фігурант жодних показань не дає, мотивів своїх вчинків не пояснює.

Що передувало

У Києві 18 вересня сталася стрілянина. У поліції заявили, що затримали нападника, який вистрілив у чоловіка на заправці у Святошинському районі.

На Кільцевій дорозі підозрюваний з гладкоствольною рушницею марки Derya Сarina X-Celerate CRX 201 в руках підійшов до 65-річного чоловіка, який збирався сісти у власний автомобіль марки Honda Accord.

“Після короткого діалогу він здійснив смертельний постріл в голову власника машини, після чого забрав ключі від автомобіля, сумку з особистими речами, сів за кермо і поїхав з місця злочину”, — йдеться у повідомленні.

Згодом зловмисника затримали та оголосили підозру в умисному вбивстві з корисливих мотивів, розбої, незаконному заволодінні транспортним засобом та незаконному носінні і зберіганні боєприпасів. Наразі досудове розслідування триває.

Нагадаємо, під час обшуку у будинку злочинця було виявлено корпус гранати Ф-1 та запал, а також документи про непридатність до військової служби за станом здоров’я.

А 19 вересня у Київській області чоловік забив до смерті перехожого. Зловмисника вже затримали правоохоронці, які оголосили йому підозру.

Київ зброя вбивство стрілянина прокуратура


Джерело: Новини.LIVE