Модні пальта на осінь 2024 року: фотоогляд стильних варіантів

Актуальні моделі та основні тенденції сезону

Читайте також: Модний верхній одяг на осінь 2024: огляд головних трендів

Пальто – основа базового гардероба для міжсезоння. Вибираючи обновку, враховуйте кілька моментів: якість матеріалу, легкість у стилізації та актуальність. На які моделі звернути особливу увагу в осінньо-зимовому сезоні 2024 – читайте в нашому огляді.

Пальто із замші

Мабуть, почнемо наш список з найактуальнішої моделі осені 2024 – пальта із замші. Цей матеріал став знову популярним завдяки неймовірному культу стилю бохо в осінньому сезоні, що торкнулося і модних пальт. Для дощової погоди – не найпрактичніший варіант, проте в сонячні дні цей верхній одяг точно стане «зіркою» образу.

Модні пальта осінь 2024

Модні пальта осінь 2024

Пальто-фрак

Також на піку популярності цієї осені буде пальто-фрак. Це, на перший погляд, звучить незвично, але воно має досить простий вигляд: до приталеного пальта дизайнери вирішили додати акцентні підплічники – так і вийшла стильна модель «з чоловічого плеча». Стилізуйте таке пальто з не дуже широким низом, щоб не ускладнювати образ.

Модні пальта осінь 2024

Модні пальта осінь 2024

Коричневе пальто

Тут навіть фасон не так важливий, як колір. Купівля коричневого пальта – справжній мастхев цього сезону. Це може бути класична модель або з різними декоративними елементами. Придивіться до подібного варіанту, який продемонструвала легендарна французька акторка Катрін Денев на Тижні моди в Парижі цієї весни. Виріб має оверсайз крій і виконаний зі щільного кашеміру – він прослужить вам не один сезон.

Катрін Денев

Пальто-піджак

Пальто-піджак – відмінна альтернатива пальту-фраку. Трендовий утеплений жакет повинен мати лацкани, прямий або трохи вільний фасон. Взимку обирайте моделі з вовни, а ранньої осені можна зупинитися на варіантах з костюмної тканини. Безпрограшний вигляд мають вироби в сірому або чорному кольорі.

Модні пальта осінь 2024

Модні пальта осінь 2024

Пальто в клітинку

Якщо хочеться купити пальто з принтом, то найкраще зупинитися на клітинці. Це справжня класика, перевірена часом. Актуальний спосіб носити картате пальто цієї осені – вдягнути його поверх монохромного образу. Попит має світло-бежева, червоно-біла і сіро-зелена клітинка, велика і дрібна, з деталями і без них.

Модні пальта осінь 2024

Модні пальта осінь 2024

Раніше ми писали, яку спідницю додати в осінній гардероб 2024.

Джерело: afisha.bigmir.net