Порошенко після «оголошення в розшук» потролив русню знімком біля трофейного танку | Прямий

Пʼятий Президент Петро Порошенко після «оголошення в розшук» російською владою потролив державу-терориста знімком біля трофейного танку.

«Сьогодні «МВД» на росії оголосило мене в розшук. Чи то їм наші FPV-дрони не сподобалися, чи то наша система протидії їхнім розвідкам, яка працює зараз проти російських безпілотників. А може, броня та інша зброя. Достеменно не знаю», – написав Порошенко у соцмережах

«Зате нашим ЗСУ і мені особисто поки що все це дуже навіть до вподоби. Все те, що нищить російського окупанта на нашій українській землі. Ми не зупинялися і не зупинимося ні на день, аж доки не визволимо всю нашу країну», – наголошує лідер «Євросолідарності».

«До речі, стаття не зазначена, тому сподіваюся, що за патріотизм і любов до України. Це визнання і майже бойова нагорода. Зрештою, все, що робив в останні роки, здобуло високу оцінку», – зауважує Порошенко.

Раніше стало відомо, що у Росії в розшук оголосили п’ятого президента України Петра Порошенка. Оголошення з’явилося на сайті МВС Росії.

Про це повідомляє російське видання “РИА-Новости“.

Порошенка розшукують “за статтею Кримінального кодексу РФ”, але саме стаття не вказана.

Також на сайті МВС повідомляються особисті дані Петра Порошенка.

Раніше Міністерство внутрішніх справ Росії оголосило в розшук президента України Володимира Зеленського.