Анна Саліванчук розсекретила, які процедури робить у косметолога

Акторка зізналася, як позбулася зморшок на лобі

Відома українська акторка Анна Саліванчук поділилася з підписницями списком косметичних процедур, які робить для омолоджування шкіри та здоров’я волосся. На своїй сторінці в інстаграмі 38-річна зірка «Одного разу під Полтавою» та «Свінгерів» зізналася, що раз на півроку їздить до б’юті-фахівців до Луцька та Ковеля, щоб зробити цілий комплекс уколів краси.

Читайте також: Переможниця «Холостяка-12» Лозовицька знялася у леопардовому купальнику на сапборді

Перед п’ятитижневою відпусткою за кордоном Анна наповнила шкіру додатковим колагеном за допомогою процедури бланшингу Belotero. Вона також зробила контурну пластику губ Belitero Lip Shape, щоб філером розгладити зморшки навколо рота, підняти куточки губ і забезпечити їхнє зволоження. Для регенерації шкіри обличчя і голови та зміцнення волосся акторка зробила RF-ліфтинг з екзосомами Asce+. Для омолодження зони навколо очей вона використовувала філери полімолочної кислоти від JUVELOOK, а від в’ялості шкіри живота колола стимулятор колагену Lenisna.

«Я знала що на 35 днів їду до моря, де багато сонця, яке дуже шкідливе для нашої шкіри, особливо для шкіри лиця, тому я підготувалась. На відео ви побачите, які в мене зморшки на лобі, а зараз їх не має, але при цьому мій лоб рухливий, брови теж, лице залишилось живим і з емоціями, але без зморшок. Не всі вміють таке робити, повірте, я вже потрапляла до непрофесіоналів», — написала Саліванчук.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Anna Salivanchuk (@salivanchuk.anna)

Раніше ми писали, що Ченнінг Тейтум та Зої Кравіц вперше разом вийшли на червону доріжку.

Джерело: afisha.bigmir.net