Заробіток в інтернеті без вкладень: ідеї та способи

На даний момент заробіток в Інтернеті дуже популярний. Люди шукають можливість заробити без особливих зусиль і вкладень, при цьому, не виходячи з дому і перебуваючи в максимально комфортних для себе умовах. Де ж можна реально отримати значні суми в Інтернеті у наш час?

Ми пропонуємо кілька найбільш популярних способів реального заробітку в мережі. Проте, є чимало інтернет-шахраїв, тому потрібно бути дуже обережним при виборі можливостей заробити. Інтернет-заробіток повинен бути безпечним. Більшість новачків ставить для себе суму на перший рік онлайн-заробітку – 1000 доларів. Але насправді, варто починати з малого, поступово збільшуючи суму. При цьому, треба пам’ятати, що немає якогось особливого секрету або чарівної таблетки, яка допоможе відразу отримати якусь велику кількість банкнот.

З чого почати заробіток в інтернеті?

Для того, щоб отримати перші відчутні гроші, потрібно зрозуміти певні нюанси. Перш за все, необхідно проаналізувати, які навички вже є у вашому житті, що ви вмієте робити. Для цього потрібно:

  • Виписати, за якими професіями ви працювали протягом життя.
  • Подумати про свої корисні навички та зрозумійте як можна їх монетизувати.
  • Пошукати інформацію про актуальні вакансії на ринку.
  • Подумати як зі всім переліченим списком можна допомагати людям за гроші отримувати послуги.

З чого почати заробіток в інтернеті?

Якщо ж ви вже визначилися зі спеціальністю, то найкраще знайти спеціалістів і поспілкуватися з ними. Якщо ж такої людини нема, а робота в інтернеті потрібна, то варто самостійно переглядати відео у мережі, шукати статті та прокачувати свої навички.

Після того як ви зрозумієте. що вмієте робити та чим хочете займатися, можна приступати і до заробітків. Отже, як можна заробити гроші в Інтернеті, не вкладаючи кошти?

Заробіток в інтернеті: актуальна робота

Біржі завдань

Заробіток в інтернеті. Біржі завдань.

Бірж, де можна отримати певні завдання: як нескладні, так  і досить професійні, є приблизно 100. Вони можуть бути як досить поширені, так і маловідомі. Деякі заробітки на завданнях дуже легкі і примітивні, а деякі потребують певного часу. Тут не варто відразу чекати великих грошей, але за одне завдання реально заробити 50-100 гривень. Їх зазвичай платять відразу ж на картку чи на електронний гаманець.

Можна спробувати працювати на Amazon  чи Mechsnical Turk. Але тут потрібне знання іноземної мови і електронний гаманець. Тут можна непогано прокачати свої знання. Але мінусом того є те, що працюватимете ви багато, а особливого доходу не отримаєте. Та і кар’єрного розвитку немає.

Транскрибація

Транскрибація. Заробіток в інтернеті.

У цьому випадку можна розшифровувати аудіо, відео, книги. Простіше кажучи, варто відтворити інформацію у текстовому форматі, якщо вона подана якось інакше. Таку потребу часто мають журналісти чи редактори. Якщо хочете спробувати саме таку роботу, то можна знайти сайти для заробітку в інтернеті, зайти на фріланс-платформи, у фейсбук-групи, телеграм-канали. Там часто розміщується інформація про подібні роботи. Люди намагаються звільнити себе від рутини і тому шукають помічників. Така робота досить одноманітна, тому потрібно бути терплячим. Крім того, це малооплачувана робота, де заробити багато буде складно, адже роботодавець не підвищить вам оплату, а знайде дешевшого робітника. До того ж, таку діяльність можна легко автоматизувати, тому можна взагалі лишитись без роботи.

Набір тексту

Набір тексту.

Як реально заробляти гроші в Інтернеті, якщо ви вмієте лише друкувати текст? Потрібно його передруковувати зі сканів чи копій. Такий варіант може бути потрібний редакторам, видавцям, журналістам. Але тут можна досить мало заробити, приблизно 2000-3000 гривень у місяць. При цьому, це одна з найулюбленіших шахрайських схем у недобросовісних роботодавців. Але при цьому, така робота реально існує і за неї дійсно платять. Це хороший варіант, якщо ви взагалі нічого не вмієте робити. Але  все ж конкуренція висока, кар’єрного росту немає, а заробити можна мізер.

Онлайн-опитування

Заробіток в інтернеті на онлайн опитуваннях.

Можна проходити різноманітні опитування, які організовують дослідницькі центри на замовлення різноманітних компаній. Але потрібно чітко відповідати вимогам замовника і не завжди ви можете підійти для опитування. За одну анкету можна заробити 5-20 гривень. При цьому, опитування бувають не щодня. Тому за місяць реально заробити 200-300 гривень. Можна зареєструватися на  Survey Harbor чи Kantar Panel Ukraine.

Це зовсім нестабільна робота, де можна заробити дуже мало. Бувають місяці, коли опитувань взагалі немає.

Інтернет-магазин

Заробіток в інтернеті.Інтернет-магазин

Якщо українські сайти, які платять гроші вас не влаштовують, то можна спробувати продавати онлайн. Навіть, якщо ви і чути не хочете про продажі, все ж спробувати можна.

Тут може заробляти будь-хто, головне, щоб був інтернет, відділення пошти, а також товар. І ось тут нюанс: вам потрібно щось продавати. Можна спробувати реалізувати речі, які виготовляєте самі, особливо, якщо займаєтесь чимось роками і речі просто збираються вдома. Приміром, ви шиєте, в’яжете іграшки, плетете з бісеру, але не знаєте, що з цим робити. Можна продавати старі книги, дитячі речі, з яких виросли ваші малюки, свої речі, які вам вже не подобаються або не пасують.

До того ж, в наш час є й інші способи продажу без вкладень:

  • Можна продавати книги, які ви взяли безкоштовно під час буккросінгу або у вас вони просто без діла лежать вдома.
  • Реально реалізовувати старі речі, які дісталися вам у спадок. Все це можна подавати під красивим словом «вінтаж».
  • Нерідко продають товари із секонд-хенду, попередньо надавши їм максимально товарний вид.

Далі потрібно створити інтернет-магазин, це можна зробити навіть у фейсбуці чи інстаграмі. Потрібно визначитися з продукцією, цінами, зрозуміти як ви будете розвивати свій магазин та які «фішки» йому придумаєте. Це ідеальний варіант для мам в декреті, пенсіонерів та активних людей, які мають вдома багато речей. Можна спробувати, чому б і ні?

Звісно, спочатку може нічого не вдатися. Але беріться до справи завзято, не бійтеся. Не вкладайте гроші, а продавайте те, що є, але вам вже не треба, і після перших продажів ви відчуєте азарт та зможете розвиватися.

Робота з контентом

Робота з контентом.

Дуже популярною є робота і Інтернеті, пов’язана зі створенням контенту. Це може бути рерайтинг чи копірайтинг, створення власного блогу, наповнення сайтів, контент-менеджерінг, переклади. Звісно, все це потребує певних знань та вмінь, але тут зовсім не потрібно нічого вкладати. Ви просто монетизуєте свої знання і вміння. І у 95% випадків ваша робота точно оплатиться. Адже це одна з найбільш затребуваних ніш зараз.

Клієнтів можна шукати на фріланс-біржах, серед знайомих, у фейсбуці та на різноманітних платформах. Пізніше, ваша клієнтська база сформується і буде сталою. Тут можна повноцінно працювати і заробляти. Але, скоріше всього, якщо у вас все вдасться, ця робота переросте у стабільну і постійну, якою ви будете заробляти собі на життя.

Є ще 1000 і 1 спосіб заробітку в Інтернеті: дропшипінг, монтаж відео, створення подкастів, презентацій, ведення блогу, де можна заробляти на рекламі та багато іншого. Але такі роботи уже вимагають вкладень і часто немалих, тут велика конкуренція. Проте, якщо ви хочете працювати і Інтернеті, то обов’язково спробуйте і нічого не бійтеся!

Більше про бізнес ідеї читайте на нашому порталі.

Джерело