Під Києвом чоловік під час прогулянки в лісі знайшов вибухонебезпечний предмет. Фото і подробиці

У селі Віта-Поштова Київської області чоловік під час прогулянки в лісі знайшов артилерійський снаряд. Щоб вилучити небезпечну знахідку, на місце викликали саперів.

Відео дня

Про це повідомили в пресслужбі Мобільного рятувального центру швидкого реагування ДСНС України. Розмінування території регіону ще не завершено.

“Під час прогулянки в лісі села Віта-Поштова, що на Київщині, один чоловік натрапив на підозрілий іржавий предмет. Не вагаючись, він зателефонував до Служби порятунку, і на місце одразу виїхали сапери”, – розповіли в пресслужбі.

На місці події сапери з’ясували, що знахідкою виявився артилерійський снаряд калібру 76 мм, що залишився з часів Другої світової війни. Інших небезпечних предметів поруч не знайшли, і обійшлося без постраждалих.

Під Києвом чоловік під час прогулянки в лісі знайшов вибухонебезпечний предмет. Фото і подробиці

Нагадаємо, у Вишгородському районі Київської області мешканці одного з населених пунктів виявили на полі залишки ракети X-55. Щоб вилучили “знахідку”, на місце викликали саперів.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Бучанському районі Київської області працівники під час прибирання промислової зони виявили мінометну міну до САУ “Нона-С”. Вибухонебезпечну знахідку вилучили сапери.



Джерело: obozrevatel.com