Міжнародний онлайн маркетплейс для аграріїв VAS

маркетплейс для аграріїв

Ми завжди насторожено ставимося до всього нового. Покупки в інтернеті можуть бути ризикованими, а якщо говорити про купівлю великої сільськогосподарської техніки – стає вдвічі страшніше.

Для таких серйозних вкладень як трактор, зернозбиральний комбайн, потрібне таке ж джерело і бажано щоб купівля та продаж проводилася без участі третіх осіб. Приклад такого сервісу є аграрний маркетплейс.

vas

Переваг цього аграрної торгівлі через інтернет чимало:

  1. Аграрна дошка оголошень містить каталог товарів, що стосуються лише сільського господарства. Користувач може бути абсолютно впевненим, що його товар не загубиться на сторінках серед інших. Весь сайт структурований та поділений на категорії, в яких неможливо заблукати.
  2. Реєстрація та публікація оголошень на сайті абсолютно безкоштовні. Щомісяця користувачу нараховуються нові публікації у кожному розділі каталогу.
  3. На VAS створено умови для кожного виду користувачів. Приватний обліковий запис або обліковий запис підприємства – абсолютно неважливо. Всі опції доступні кожному та головним принципом є сумлінна конкуренція.
  4. Платними на сервісі є лише рекламні функції. Ви можете виділити оголошення кольором, підняти його позицію або додати наклейку «Розпродаж», «Гаряче». Цей функціонал дозволяє реалізувати потенціал своєї продукції чи послуг максимально.
  5. Оголошення для аграріїв та для фермерів завжди містять відгуки та контактну інформацію про продавця. Це дозволяє вибрати популярного та надійного користувача.
  6. Інтуїтивний інтерфейс та цілодобова служба підтримки допоможе розібратися з будь-якою складністю та проблемою на сайті.

Міжнародний аграрний майданчик VAS дозволяє презентувати свій товар не лише за допомогою фото, а ще й відео. Сайт передбачає завантаження відео з YouTube. Якщо ви продаєте послуги, можна додавати скановані копії сертифікатів та ліцензій, таким чином показуючи рівень кваліфікації для інших користувачів.

аграрний маркетплейс

Список послуг на сайті також великий, найпопулярніші з них:

  • Вантажоперевезення;
  • Польові роботи;
  • Авіахімроботи;
  • Юридичні та бухгалтерські послуги;
  • Ветеринарні послуги.

Також, на VAS є розділ блогу з актуальними новинами, де можна не лише отримати нову інформацію, а ще й познайомитись з іншими аграріями.

Таким чином, аграрна дошка оголошень є корисним інструментом в аграрній торгівлі, яка заощаджує час і дозволяє не вчиняти зайвих дій.