“Просто припадає пилом”: провідний механік застеріг водіїв від купівлі одних деталей

Джерело: unian.ua

Популярний автомеханік Скотті Кілмер попереджає власників бензинових та дизельних автомобілів про те, що вони можуть втратити, якщо купуватимуть деякі запчастини в Інтернеті. За його словами, такі деталі можуть мати доступний та нешкідливий вигляд, проте та чи інша запчастина може виявитися несумісною до автомобіля та не буде працювати, пише Express.

“Сьогодні я розповім вам, чому не варто купувати дешеві китайські запчастини для вашого автомобіля. Якщо ви думаєте про купівлю такої стереосистеми, а на ній написано лише “автомобільна розважальна система, зроблена в Китаї”, без назви, без нічого, моя вам порада – шукайте деінде. Зараз я тестую деякі з цих речей, щоб вам не довелося цього робити. Я спробував поставити це в машину своєї дружини. Розібрав усе це, поставив і вгадайте що? Він не під’єднався до автомобільної акустичної системи, хоча компанія запевняла, що під’єднається”, – ділиться досвідом експерт.

За словами Кілмера, компанія стверджувала, що цей адаптер підійде, проте все виявилось навпаки. Також в інтернет-магазині запевняли, що він підходить для 12-колоночної системи, проте він має роз’єми лише для шести колонок. 

“Як бачите, ця коробка просто припадає пилом, тому, якщо ви не хочете витрачати свої гроші даремно, послухайте, що я скажу, і проведіть невелике дослідження, перш ніж купувати будь-який з цих запасних частин, зроблених в Китаї”, – порадив автомеханік.

Також Кілмер розповів, чому в машині чутно дивний “скрип”. Він пояснив, що “писк” з-під капота може бути результатом проблеми з ременем вентилятора.