Лікувальна блокада хребта: її безпечність та переваги

блокада хребта

Вік людини визначається станом її хребта. Коли болить спина, біль у попереку не дає нормально рухатися, а біль у шиї зводить з розуму, на допомогу завжди готовий прийти медичний центр в Києві, розташований на бульварі Кольцова, 14Д. Досвідчені професіонали клініки проведуть всі необхідні обстеження, встановлять діагноз та призначать курс лікування, яке швидко позбавить пацієнта страждань та поверне його до звичайного життя.

Блокада хребта – що це таке

Блокада хребта — це метод ін’єкційної терапії, при якому невеликі дози необхідних препаратів вводять безпосередньо у місця враження хворобою. Це робить висококваліфікований лікар при необхідності навіть під час першого прийому. Поверхня шкіри спочатку обробляється дезінфікуючою речовиною. Потім лікар за завчасно визначеними точками вколює ліки. Після цього шкіра знову дезінфікується, й на неї накладається асептична пов’язка.

Процедура малоінвазивна, а біль не перевищує тієї, яка виникає під час звичайної внутрішньом’язової ін’єкції.

Блокада хребта є абсолютно безпечною, адже укол проводиться не у хребет, а в м’які тканини біля нього. Таким чином, пошкодження нервових корінців та закінчень виключено.

блокада попереку

Блокада, як частина комплексного лікування різних захворювань

Слід відзначити, що як самостійний метод лікування, блокада хребта використовується рідко. Зазвичай вона є частиною комплексної терапії різних хвороб та застосовується разом з:

  • масажем;
  • фізіотерапевтичними сеансами;
  • електрофорезом;
  • магнітно-резонансною терапією;
  • міостимуляцією.

Процедура частіше виконується під час чергового візиту до лікаря після виконання масажу.

Преваги у порівнянні з іншими способами лікування

ін'єкційна терапія

Процедура має низку суттєвих переваг у порівнянні з іншими методами лікування спини. Це:

  • оскільки лікувальна речовина вколюється безпосередньо у місце враження, полегшення настає дуже швидко, протягом півгодини;
  • з тієї ж причини доза ліків є значно меншою, що значно знижує ризик виникнення ускладнень;
  • така процедура має не лише знеболювальний, але й лікувальний ефект, який зменшує запалення та знижує набряки:
  • лікування прискорюється, а його ціназбільшується незначно;
  • купується ризик загострень хвороби та її поширення.

Блокада хребта – це перевірений роками метод, який дає чудові результати при умові, що використовують його в клінічних умовах спеціалісти високої кваліфікації. То навіщо терпіти біль та ускладнювати проблему? Якщо своєчасно зробити заявку на прийом у клініку, можна швидко отримати необхідну медичну допомогу та повернутися до звичайного життя.