«Усі думають, що я такий кончений»: Melovin відверто розповів про проблеми зі здоров’ям

Співак відповів на закиди зіркових колег, що він з ними не вітається на сцені

Відомий український виконавець Melovin, справжнє ім’я якого Костянтин Бочаров, у нещодавньому зверненні до шанувальників в інстаграм-сторіз заявив, багато його зіркових колег неодноразово ображалися на нього через нібито зверхність. Проте за «небажанням» музиканта вітатись з іншими артистами ховалися проблеми зі здоров’ям.

Читайте також: Пренткович чекає на другу дитину від Гонковського

«Деякі колеги ображаються через те, що я з ними не вітаюсь. Жаліються на це в пресі, ЗМІ це підіймають, і всі думають, що я такий жахливий… такий кончений. Ні, звісно, можливо, в якихось моментах я і кончений, але не в цьому і не цього разу. Я вирішив про це розповісти, тому що наважився виправити цю ситуацію. Тому давайте по черзі, почнемо з того, що я сліпий, просто сліпий, і я не бачу», — відверто зізнався Melovin.

Переможець «Х-фактора» та учасник Євробачення-2018 розсекретив, що вже переніс одну операцію та продовжує активно займатися відновленням зору. 

«Кілька років тому мені діагностували відшарування сітківки. Але я успішно забив на це. Потім зрозумів, що зір почав падати все більше і більше. Тому взявся за цю проблему і вже на шляху до її вирішення», — поділився Melovin.

Попереду в артиста ще одна операція, яку він має намір зробити найближчим часом.

Melovin розповів про проблеми зі здоров'ям instagram.com/melovin_official

Раніше ми писали, що Лілія Ребрик відповіла на хейт через зйомки новорічної комедії під час війни.

Джерело: afisha.bigmir.net