Підтоплено декілька вулиць Києва. Наслідки сильної зливи в столиці

Як і передбачали синоптики, 10 червня на столицю зрушила сильна злива з градом. В наслідку маємо кілька підтоплених вулиць в Києві.

В соціальних мережах кияни масово публікують розгул стихії. Натомість влада повідомляє, що жодних надзвичайних подій негода не визвала. Наразі спостерігається підтоплення проїжджих частин на декількох вулицях столиці. А саме: вул.Ташкентська, Грузинська, Сергієнка, Драгоманова та Вереснева. Також дещо підтоплено дорогу в районі станції метро “Лівобережна”.

Столична влада звітує, що все під контролем і всюди працюють місцеві служби. “Дорожні служби Київавтодору працюють на місцях підтоплень. Надзвичайних подій на даний час не трапилось. Рятувальна служба КАРС – у режимі очікування для можливого надання допомоги”, – йдеться у повідомленні.

Жителі столиці повідомляють на своїх сторінках в соціальних мережах про відключення електропостачання. Але чи пов’язано це з негодою інформації наразі немає. Хоча, враховуючи всі можливі наслідки сильної зливи та граду, цілком ймовірне падіння дерев на лінії електропередач, що беззаперечно може вплинути на подачу світла в столиці.