Погода принесе українцям ще трохи мук

Синоптики розповіли, якою буде погода в Україні найближчими днями. З'явився прогноз Гідрометцентру.

Експерти небесної канцелярії говорять про те, що у середу, 21 серпня, у більшості областей нашої країни утримається суха спекотна погода, лише в західних областях удень місцями пройде короткочасний дощ із грозою. Вітер переважно південно-східний, 3-8 м/с.

Вночі плюс 15-20, на узбережжі морів до 23 тепла. Вдень у західних областях плюс 29-34, на решті території України прогріється до 35-37 тепла.

У Києві завтра буде сухо. Вітер південно-західний, 3-8 м/с. Вночі плюс 18-20, вдень до 35 тепла.

Також інформується, що у четвер, 22 серпня, у західних, місцями північних, Вінницькій, південно-східних областях та у Криму пройдуть короткочасні дощі з грозами. На решті території нашої країни буде без опадів. Вітер східний із переходом у більшості областей на північно-західний, 5-10 м/с.

Вночі плюс 16-21, на півдні до 23 тепла. Вдень у південних регіонах, східних та більшості центральних областей прогріється до плюс 35-37, на решті території України буде 28-33 тепла.

В українській столиці післязавтра без опадів, але вдень місцями пройде короткочасний дощ із грозою. Вітер переважно північно-західний, 5-10 м/с. Вночі близько плюс 20, вдень 29-31 тепла.

Раніше вчені з'ясували, як спека впливає на економіку.

Джерело: Фраза.юа