Помічниця Винника пояснила його рішення повернутися на сцену після 2 років мовчання

Артист готує до випуску першу за час повномасштабної війни пісню

Керівниця офіційного фан-клубу Олега Винника та директорка його благодійного фонду «Вовчиця» Валерія Барон дала новий коментар про відновлення кар’єри співака. Помічниця Винника пояснила виданню «Факти ICTV», чому артист вирішив повернутися на сцену саме зараз — через два з половиною роки після початку повномасштабної війни в Україні та його виїзду до Німеччини.

Читайте також: Бойфренд Кейлі Куоко покликав її заміж через рік після народження їхньої дочки

За словами Барон, стан здоров’я Олега покращився і він знайшов у собі сили знову займатися музикою. Жінка наголосила, що на створення нового репертуару знаменитості знадобився час.

«Олег завжди зазначав, що не пише пісень за п’ять хвилин під замовлення. Вони з’являються, коли дає Господь. І для нього найважливіше зараз сказати про найбільш болюче: про людей. Тому це означає, що артист відновлюється після хвороби і повертається до активної творчої концертної діяльності. Для нас це подвійна радість», — сказала Валерія.

Очільниця фан-клубу Винника також повідомила, що після виходу треку «Мої люди» 23 серпня Олег презентує ще кілька пісень, а потім планує вирушити до міжнародного туру. Однак поки що невідомо, чи приїде виконавець із концертами в Україну.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Валерия Барон (@valery_baron)

Раніше ми писали, що переможниця «Х-фактора» Аїда Ніколайчук одружилася з голлівудським каскадером.

Джерело: afisha.bigmir.net