Найвідоміші блогери України: ТОП 10 українських блогерів

Ми перестали помічати, як соціальні мережі повністю заполонили наше життя. Мабуть, у кожного українця ранок починається з перегортування своєї сторінки в інтернеті та моніторингу новин. Instagram, TikTok, Youtube, Facebook стали звичайними платформами для спілкування, поширення кумедних відео та постингу різних цікавинок.

Безперечною перевагою всесвітньої мережі є доступ до слідкування за життям знаменитостей, які кожного дня викладають на свої сторінки нові дописи, діляться захопленнями з підписниками. Однією з найпопулярніших платформ для взаємодії блогерів з аудиторією став Instagram. За підрахунками, в середньому проведення часу однієї людини в соціальній мережі складає близько 30 хвилин в день. За життям зірок стежать не тільки мільйони людей з України, а й багато закордонних прихильників. Нерідко саме ці люди стають наставниками та кумирами для молоді, які дослухаються до своїх улюблених блогерів та стають наслідувати їм.

Все ж цікаво хто з українських блогерів має найбільше підписників в Instagram та як стали популярними українські блогери-мільйонники?

10 найпопулярніших українських блогерів

Звичайно, у Instagram є багато знаменитих людей із великою цифрою підписників, проте далеко не кожен має мільйонну аудиторію фоловерів. Тож давайте дізнаємось скільки блогерів-мільйонників в Україні. До даного переліку входять:

  • Олена Венум – 3,8 млн підписників
  • Антон Птушкін – 2 млн підписників
  • Дарія Квіткова – 1,8 млн підписників
  • Саша Бо – 1,7 млн підписників
  • Саша Чистова – 1,7 млн підписників
  • Юлія Вербинець – 1,6 млн підписників
  • Таня Парфільєва – 1,6 млн підписників
  • Таня Самбурська – 1,4 млн підписників
  • Таня Прентковіч – 1 млн підписників
  • Аліна Френдій – 999 тис. підписників (майже мільйон)

Олена Венум

Найпопулярніший блогер в Україні. Олена народилася у міста Кременчук. Справжнє прізвище блогерки Соколова. Перед тим, як стати відомою в Instagram, дівчина з 2015 року активно вела YouTube канал, де популярність отримала вже з першого відео, яке набрало кілька тисяч переглядів.

Олена прагнула далі будувати кар’єру і не зупинилася на досягнутому. Поступово почала викладати відео різної тематики – косметика та догляд за собою, краса та здоров’я, схуднення та правильного харчування, цікаві лайфхаки в повсякденному житті. Згодом блогерка захопилась рукоділлям та проводила на YouTube різні майстер-класи.

Олена Венум, блогери.

Сьогодні Олена Венум має кілька акаунтів у соц- мережах, де регулярно постить відео з відпочинку, а також викладає фото з своїм маленьким синочком та чоловіком-тіктокером Дерилом Туфекчі. Жінка віддає перевагу сімейним розвагам та відпочинку в колі сім’ї, чому і присвячений її блог.

Антон Птушкін

Популярний український тревелблогер здобув славу після того, як став ведучим програми ,,Орел і решка”. Глядачам він запам’ятався як веселий та авантюрний чоловік, який обожнює пригоди та активний відпочинок. Після закінчення проєкту вирішив стати знаменитим в YouTube.

Антон досі продовжує подорож різними країнами світу, відкриваючи для себе нові місця та ділиться своїми відкриттями з підписниками в Instagram, де має двох мільйонну аудиторію підписників. Окрім подорожів, блогер активно розповідає про повсякденне життя та його захоплення.

Дарія Квіткова

Ще у студентські роки Дар’я почала вести свій Instagram акаунт, а з 2019 року стала відомою на всю Україну завдяки участі у телевізійному шоу “Холостяк 9”, де стала переможницею та головною обраницею Микити Добриніна. У 2020 році блогерка народила сина Лева.

Дарія Квіткова

Невдовзі Дар’я вже тісно співпрацювала з кількома українськими косметичними брендами, а її ім’я відоме далеко за межами нашої країни. У своєму блозі дівчина розповідає про моду, ділиться цікавими добірками сучасних трендів, а найголовніша частина сторінки присвячена материнству та подорожам.

Саша Бо

Олександра Тарнавська стала першою україномовною блогеркою, яка набрала мільйон підписників. У 2019 році отримала нагроду “Найкращий блогер року”, а згодом її фото стали все частіше з’являтися на сторінках модних журналів.

Зараз Саша успішна бізнесвумен та мама двох синів. У 2020 році дівчина відкрила салон краси, а ще через рік – косметологічну клініку. Блогерка регулярно постить відео, що стосують трьох основних тем – материнство, краса та здоров’я. Більше року тому Саша Бо розлучилась із чоловіком, проте запевняє, що зараз щаслива в нових стосунках.

Саша Чистова

Саша почала знімати відео ще з 2016 року. У студентські роки її почали помічати відомі фотографи, дівчина активно брала участь у фотозйомках в ролі моделі. Блогерка ставила нові рекорди за кількістю лайків по фото в Україні, продовжуючи зніматися для журналів.

Найвідоміші блогери Саша Чистова.

Акаунт знаменитості присвячений не лише моді та стилю, але й відносинам та любові. Саша зізналася, що дуже любить подорожувати Україною. Цікаво, що у 2019 році дівчина отримала нагороду World Bloggers Awards у Каннах.

 Юлія Вербинець

Дівчина родом з Івано-Франківська, почала кар’єру блогера ще зі школи. В одному зі своїх відео блогерка згадує, як малій їй подарували батьки фотоапарат і вона стала знімати та фотографувати все довкола. З 2017 року Юля стала вести сторінку в Instagram, а невдовзі вже мала багато фанатів.

Зараз у дівчини є елітне авто та дві квартири в рідному місті. На своє 18-річчя знаменитість влаштувала грандіозну вечірку, на якій були присутні українські зірки – ведучий Юрій Горбунов та співак MONATIK.

Таня Парфільєва

Власниця мережі шоу-румів завела Instagram акаунт у далекому 2015 році. Швидко здобула популярність через привабливу зовнішність та витончений смак в одязі. В 2017 році дівчина заснувала свій бренд Cherry Land, пізніше перейменований на CHER’17. Блогерка за невеликий проміжок часу зуміла встановити контакт із десятками тисяч підписників завдяки особливій манері спілкування.

Таня Парфільєва

У своїх блогах вона часто розігрує різні речі, що стосуються догляду за собою, веде прямі ефіри, де спілкується з фоловерами. Таня вийшла заміж за блогера Івана Кришталя. Разом пара виховує сина.

Таня Самбурська

Прагнучи стати відомою, дівчина створила у 2015 році YouTube канал, де перше відео було повністю присвячене життю зірки. Не зупинившись на початку кар’єри, блогерка почала знімати все більше відеороликів та опановувати майстерність Photoshop.

Станом на сьогодні Таня має кілька акаунтів в соціальних мережах, проте найбільшої популярності здобула в Instagram. Дівчина є успішною бізнеследі, адже здійснила свою мрію – відкрила власний салон краси.

Таня Прентковіч

Блог Тані Прентковіч має різноманітну тематику – кар’єра, пошук себе, материнство та саморозвиток, подорожі та захоплення. Проте найцікавішим є лозунг про сучасну жінку. За словами блогерки, вона повинна поєднувати кар’єру з улюбленою справою та сім’єю, адже все це дуже важливо і не може існувати поодинці.

Найвідоміші блогери: Таня Прентковіч

Уродженка Тернополя нещодавно розлучилась із чоловіком, про що можна дізнатися з її постів в Instagram.

Аліна Френдій

Аліна має майже один мільйон підписників в Instagram. Успішна матуся та бізнесвумен займається активним просуванням власного бренду одягу, а також кілька років тому відкрила свій шоурум.

Блог дівчини присвячений в основному моді та стильному одягу, корисним лайфхакам для молоді. В одному з інтерв’ю Аліна зазначала, що починала свій творчий шлях на YouTube платформі й була першою українською блогеркою, канал якої повністю присвячений модним трендам.

Що спільного в українських блогерів-мільйонників

Кожен успішний блогер пройшов довгий і складний шлях до визнання його творчості та авторитету. Перш ніж стати популярними, зіркам довелося неодноразово стикатися із цькуванням, критикою з боку оточуючих, та і самі нерідко сумнівалися в правильності їх вибору. Проте, попри недовіру та негаразди ці люди змогли довести, що можуть досягти омріяного і ніякі перешкоди не стануть у них на заваді. І тепер вони є кумирами молоді, які своїм прикладом довели, що у цьому житті можливо все.

Джерело