Вночі намагалась втекти від поліції та протаранила дерево: у Києві патрульні оштрафували водійку легковика. Відео

У Києві під час комендантської години правоохоронці влаштували погоню за водійкою легковика, яка не впоравшись із керуванням в’їхала в дерево. У жінки були ознаки сп’яніння, проте пройти медичне освідування вона відмовилась.

Відео дня

Про це повідомили в пресслужбі столичної патрульної поліції. На порушницю склали кілька адмінпротоколів.

“Напередодні у Голосіївському районі ми помітили автомобіль Volkswagen, що рухався вулицею в період дії комендантської години. Поліцейські подали водієві вимогу про зупинку, однак він не відреагував та продовжив рух. Інспектори негайно прослідували за автівкою. На одному з перехресть, керманич не впорався з керуванням та в’їхав в дерево. На щастя, обійшлося без травмованих”, – розповіли в пресслужбі.

Вночі намагалась втекти від поліції та протаранила дерево: у Києві патрульні оштрафували водійку легковика. Відео

Зазначається, що за кермом легковика перебувала 22-річна водійка, яка мала явні ознаки алкогольного сп’яніння. Пройти медичне освідування у встановленому законом порядку жінка категорично відмовилася. Тож патрульні відсторонили громадянку від керування та склали на неї відповідні адміністративні матеріали.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Борисполі поліцейські розшукали водія, що скоїв наїзд на пішохода та втік з місця події. У момент аварії жінка переходила дорогу по переходу.



Джерело: obozrevatel.com