Тіна Кароль відповіла, чи робила вона підтяжку грудей

Тіна Кароль розкрила таємниці своїх зовнішності й харчування.

Тіна Кароль регулярно ділиться з підписниками подробицями своїх тренувань і фітнес-рутин, дивуючи їх витривалістю. Співачка часто розповідає про обрані методи догляду за шкірою, що також привертає увагу шанувальників.

Проте шанувальники не припиняють підозрювати її у використанні косметичних і пластичних процедур. Щоб розвіяти ці чутки, Кароль зробила заяву в інстаграмі.

Читайте також: Голлі Беррі відзначила річницю Жінки-кішки топлес із котами на грудях

39-річна мати 15-річного сина Веніаміна наголосила, що не вдавалася до підтяжки грудей або будь-яких операцій. За її словами, все, що видно, – природне.

Кароль додала, що хоча думки про її зовнішність можуть бути різними, вона уважає за краще підтримувати свою форму за допомогою регулярних тренувань і збереження фізичної активності.

Ще діячка зазначила, що до її спортивної практики включено не лише заняття йогою, а й інші види тренувань.

Читайте також: Ексдружина київського наркоторговця Чернецького притулилася грудьми до нового чоловіка

Окрім того, Тіна Кароль розкрила деякі аспекти свого харчування. Народна артистка України повідомила, що іноді дозволяє собі солодке.

Раніше повідомлялося, що Тетяна Ліберман здивувала своїх шанувальників, продемонструвавши стійку на голові, ще раз підтвердивши гарну фізичну підготовку й відданість фітнесу.

Джерело: afisha.bigmir.net