Йому назавжди буде 23: на фронті загинув військовий із Київщини Дмитро Кадькаленко. Фото

На фронті внаслідок ворожого артилерійського обстрілу загинув військовий із Київської області Дмитро Кадькаленко. Життя захисника України обірвалось 7 липня.

Відео дня

Про це повідомили в пресслужбі Бориспільської міської ради. Вічна пам’ять і слава Герою!

“У бою за Україну на Донеччині загинув 23-річний Дмитро Кадькаленко з Борисполя”, – йдеться в повідомленні.

Від початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну Герой разом з батьком захищали рідне місто у складі добровольчого формування Бориспільської міської територіальної громади “Бориспіль-1”. Вже у березні 2024 року він приєднався до лав Збройних сил України. Після підписання контракту пройшов спеціальне навчання у Великий Британії, а потім відправився боронити Україну на Донеччині.

Йому назавжди буде 23: на фронті загинув військовий із Київщини Дмитро Кадькаленко. Фото

“Як згадують рідні, Дмитро з перших днів перебування на передовій проявив свою відвагу та рішучість. Коли його запитали, чи зможе він замінити більш досвідченого бійця (який потрапив до госпіталю) і вийти на завдання – солдат Кадькаленко без вагань погодився. Бо як у мирному житті, так і на війні Дмитро був надійним плечем для рідних, друзів, побратимів. 7 липня 2024 року під час ворожого артилерійського обстрілу на Донеччині життя нашого захисника обірвалося”, – додали в міськраді.

Поховають захисника України в Борисполі.

Як повідомляв OBOZ.UA, під Торецьком Донецької області під час виконання бойового завдання загинув військовий із Києва Станіслав Красний. Життя захисника України обірвалось 5 липня.



Джерело: obozrevatel.com