“Підкорив Еверест”. Керівника “Київміськбуду” Ігоря Кушніра звільнили з посади

Ринок нерухомості, особливо первинний, пережив явно не найкращі часи. Так, кілька місяців тому один із найбільших та найнадійніших забудовників столиці припинив роботу на будмайданчику через відсутність коштів. На цю ситуацію впливають різні чинники, такі як заборгованість інвесторів по частинах, логістика, зростання цін на будматеріали, відтік кадрів за кордон, недостатній попит на первинну нерухомість.

Водночас як наголосив керівник “Київміськбуду”, робиться все можливе для відновлення фінансової підтримки та продовження будівництва об’єктів. Власне, і робить це, але не для інвесторів ЖК «Київміськбуд», а для керівника підприємства та його інтересів. Пан Кушнір нещодавно виїхав з України з листком інвалідності. Однак пізніше стало відомо, що він був у відмінному стані здоров’я  і фінансовому стані, оскільки підкорити гору Еверест непросто як у фінансовому, так і у фізичному плані. Так, за різними даними, якщо піднятися на Еверест з Непалу, то бюджет експедиції однієї людини становить 42 500 доларів, максимальна ціна – 67 000 доларів;

Ціна підйому з боку Тибету становить 43 875 доларів, а максимальна ціна – 85 000 доларів. Що стосується фізичної підготовки, то альпіністи вважають, що час підготовки в півроку – найкоротший. Це шестимісячне безперервне тренування з основною метою підвищення фізичної витривалості, регулярності та спеціального харчування.

Тож фактично сумнівів у тому, що довідка керівника «Київміськбуду» є підробкою, немає.

6 липня мер столиці та голова КМДА Віталій Кличко заявив, що керівника “Київміськбуду” Ігоря Кушніра звільнили з посади. Кличко також зазначив, що наглядова рада доручила “Київміськбуду” продовжувати діяльність і виконувати зобов’язання перед інвесторами.