Залишився вірним присязі: на фронті загинув військовий із Київщини Віталій Михальський. Фото

На фронті під час виконання бойового завдання загинув військовий із Київської області Віталій Михальський. Життя захисника України обірвалось 14 травня.

Відео дня

Про це повідомили в пресслужбі Білоцерківської міської ради. Вічна пам’ять і слава Герою!

“Сьогодні Біла Церква прощається із нашим захисником, який загинув у російсько-Українській війні – старшим солдатом Віталієм Михальським 1976 року народження. Віталій Петрович служив водієм-електриком розвідувального відділення розвідувального взводу однієї з військової частини. Захисник України згинув 14 травня у Бахмутському районі, будучи вірним військовій Присязі на вірність Українському народу, мужньо виконавши військовий обов’язок, в бою за Україну, її свободу і незалежність”, – йдеться в повідомленні.

Залишився вірним присязі: на фронті загинув військовий із Київщини Віталій Михальський. Фото

Як повідомили місцеві ЗМІ, церемонія прощання із захисником України і відспівування відбудеться в п’ятницю, 5 липня, об 11.00 у Спасо-Преображенському соборі. О 12.30 воїна поховають на Алеї Слави Сухоярського кладовищі.

Як повідомляв OBOZ.UA, під час виконання бойового завдання на фронті загинув військовий із Київської області Валерій Дьомін. Життя мужнього захисника України обірвалось 28 червня.



Джерело: obozrevatel.com